Ню Делхи — Лекарите в първата болница за слонове в Индия

...
Ню Делхи — Лекарите в първата болница за слонове в Индия
Коментари Харесай

Спасителите работят, за да вдигнат слонче на крака след сблъсък с влак, който уби майка му

Ню Делхи — Лекарите в първата болница за слонове в Индия употребяват всеки способ, с който разполагат, от лазерна стимулация до аюрведичен масаж и физиотерапия, с цел да се опитаме да вдигнем слонче на крайници, откакто е било блъснато от трен. Досега борбата беше сложна и надалеч не е рядка покруса, а историята на дребното слонче е прекомерно постоянно срещана в Индия.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази публикация включва изображения на мъртви и ранени животни, които някои читатели може да намират за тревожно.

9-месечното слонче, което спасителите нарекоха Бани (Майката Земя), беше блъснато от бърз трен покрай Национален парк Корбет в Северна Индия в средата на декември, оставяйки я съществено ранена и неподвижен. Майката на Бани, която по това време беше бременна, почина при същия случай.

Службите за отбрана на дивата природа лекуваха Бани от пострадвания на бедрото и гръбнака в локално заведение повече от месец, само че тя не сподели усъвършенстване. В началото на февруари тя беше преместена в град Матхура...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР